Teнденции

В днешно време визията се променят постоянно и затова е много трудно човек да следва  всичките модните писъци, овен за модата, така и за ГРИМА.

Щом стане въпрос за грим, няма как да подминем и грешките, които могат да бъдат допуснати. Запознайте се с новите тендеции в грима, за лятото има много свежи и игриви цветове, които се използват през 2017 г.

Естествен вид

Резултат с изображение за put make up

През предстоящите топли месеци можем спокойно да заложим на естествения си вид. Тази година на мода е здравият вид на кожата. Колкото по-натурално изглеждате, толкова по-модерни ще сте. Разбира се, тук не става въпрос за „естествения“ вид, които можете да постигнете с използването на много козметични продукти, а напротив точно обратното, да оставите кожата си сама да сияе. Затова тази година забравете за тежките кремове и пудрите.

Прозрачни цветове

Резултат с изображение за pastel makeup

Тази година забравете и за прахообразните сенки, на мода идва кремообразната и гел текстура, която стои леко прозрачна и е най-подходяща за носене през деня. Подходящи тонове за топлите месеци са розовото и прасковеното. Целта е гримът да изглежда нежен и максимално естествен.

Блясък на кожата

Резултат с изображение за shine makeup bronze face

Блясъкът по кожата е козметичен трик, който привлича не само погледи, но и символизира висш сексапил. Лятото и блясъкът са очаквано успешна комбинация. И през тази година озарената кожа остава на мода.

Ретро скули

Резултат с изображение за очна линия ретро

Актуалните през 80-те, ретро скули се завръщат през тази година. За постигането на този ефект, ружът не се нанася върху скулите, а диагонално по костта, като се изтегля към слепоочията. За да не прекалите контрастно и цветовете да станат твърде наситени, използвайте по-меки тонове с лек блясък.

Очна линия

Резултат с изображение за очна линия ретро

Очната линия и тази година не излиза от мода, акцентира се върху очите. Цветовете, от които можете да избирате са черно, среднощно синьо или тъмно виолетово. Търсете баланса между небрежното и изисканото. Сложете малко очна линия върху клепача, така че погледът ви да бъде неустоим.

Кукленски мигли на ТуигиРезултат с изображение за кукленски мигли

Кукленските Мигли на емблемата на 60-те Туиги, които правят погледа по-магнетичен изразителен и разширяват визуално очите, се завръщат. Те са дълги, извити и подчертани. За да избегнете наслояването на спиралата и натрупването на бучки, използвайте изкуствени мигли на горните клепачи. Нанесете черна очна линия преди това, а във вътрешната линия на окото нанесете бял молив, за да изглежда по-отворено.

 

Ярки цветове

Резултат с изображение за pastel makeup

2017 е годината на по-смелите и експерименталните. Дори да ви звучи твърде екстравагантно, цветове като розово, оранжево или златисто, в комбинация с подчертани вежди и по-ярък руж са сред тенденциите при грима тази година. Затова се възползвайте и експериментирате смело.

Зелени сенки

Резултат с изображение за green makeup

Зелените сенки са хитът на 2017, те са задължителни, ако искате да сте в крак с модата. За тази цел можете да използвате всички нюанси на зеления цвят – от пастелно, нефритено зелено до наситения цвят на мъх. Можете да нанесете бледо зелено върху целия клепач или да опушите очите с по-наситен нюанс. Зеленото е предпочитан цвят от гримьорите, тъй като подчертава цвета на очите и им придава дълбочина.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s